Annons

Annons

Annons

Bowling

Förluster i seriefinalerna

Text

Det blev en dyster helg för de lokala lagen eftersom det blev hemmaförluster i seriefinalerna för Sunnerbo i div 2 respektive Markaryd i div 3.

Sunnerbo tog emot Team Värnamo hemma i Sunnerbohallen i seriefinalen i div 2 Östra Götaland, men trots fördel av hemmaplan blev det platt fall för SBK som fick ge sig med klara 7–13. Hemmalaget slog starka 6234, men det hjälpte inte då gästerna drog till med 6415.

En som visade fin form i SBK var Jonatan Danielsson som noterade skarpa 886. Även Lars Jönsson (878) och Fredrik Andersson (820) nådde över 800-gränsen.

Annons

Annons

Kommande helg har SBK två bortamatcher i Jönköping mot June samt Jönköpings KK.

Även Markaryd lirade seriefinal på hemmaplan i helgen då de tog emot Halmia från Halmstad i div 3 Sydvästra Götaland. MBK slog godkända 6132, men det räckte inte mot Halmia som skrapade ihop vassa 6341.

Två spelare stack ut i Markaryd och det var Dennis Back som var bäst med 879 före Jonas Persson på 866. Trots förlusten leder MBK serien med två poäng före Halmia.

Kommande helg åker MBK till Skåne för att möta Animals F och Lejonet.

Regnbågens damer i div 6 Norra Småland/Blekinge visade gott gry och vann sin hemmamatch mot Glasriket C med 12–7, där Catrine Sjödal lyckades bäst med sina 701 poäng.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan