Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kronoskogen

Lämnar Troja för Västervik

Alexander Lindqvist-Hansen lämnar Troja för spel i Västerviks IK.

Annons

Efter IF Troja-Ljungbys degradering väljer energispelaren Alexander Lindqvist-Hansen att lämna klubben för spel i allsvenskan.

Alexander Lindqvist-Hansen följer inte med Troja till division 1. Forwarden lämnar klubben för spel i Västerviks IK.

”Flash” har spelat i Troja sedan 2014.

– Alexander är en liten spelare med stort hjärta. En energispelare som man hatar som motståndare. Gillar att krypa under skinnet hos motståndarna men är guld värd att ha i sitt egna lag, säger Emil Georgsson, Västerviks sportchef till klubbens hemsida.

Annons

Annons

26-åringen hade kontrakt med Troja, men med en klausul att om laget åkte ner i seriesystemet skulle han få bryta kontraktet.

– Vi tror att Alexanders karaktär och ledaregenskaper kommer bli riktigt viktiga för oss nästa säsong. Han sätter alltid laget i första hand och en spelare man vet vad man får av varje kväll. Helt övertygad om att han kommer bli en publikfavorit i vinter, säger Georgsson.

Forwarden har skrivit på för ett år.

Sedan tidigare är det klart att Johan ”Bois” Andersson och Mattias Nilsson slutar. Tor Immo och David Rundqvist går till Leksand och Jonathan Johnson är klar för Modo. Även Nicolai Meyer har gjort klart att lämnar klubben.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy