Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bordtennis

Full pott för Ljungby BTK

Steffen Aagesen i Ljungby BTK var på spelhumör och vann sina matcher i helgen.

Annons

Nykomlingen Ljungby BTK har inlett seriespelet i div 2 SSN på allra bästa sätt. I helgen vid den andra sammandragningen i Jönköping blev det åter full pott i de två lagmatcherna.

– Vi har fått en bra start och det är något vi ska spinna vidare på, kommenterade Ljungby BTK:s spelande tränare, Marcus Olsson, efter succéstarten.

LBTK inledde mot Västervik och visade ingen som helst pardon utan vann med 8–3.

Det var dock två nyckelmatcher som gick Ljungbys väg. dels vann Steffen Aagesen över Michelle Quach och dessutom knäckte Marcus Olsson sin motståndare Ante Hultgren. Båda matcherna gick till fem set, men där var LBTK-spelarna starkast och vann båda med 11–8 i skiljeset.

Annons

Annons

– Jag hade fem matchbollar emot mig i fjärde set i min match, men lyckades vända och vinna, berättade Marcus Olsson, efter 8–3-segern.

I den andra lagmatchen väntade Lyckeby C och där vann LBTK med klara 8–2.

– Som helhet svarade vi för en bättre prestation än mot Västervik. Det såg stabilt ut över hela linjen, menade Marcus Olsson.

Anledningen till det var att LBTK vann båda singelmatcherna mot Jimmy Jansson, som innan dess hade 9–0 i matchkvot. Men både Aagesen och Olsson var på spelhumör och vann över Blekingespelaren.

– Om vi kan hålla undan i toppen? Lite tidigt att svara på och mycket kan hända inom lagen i form av oväntade förstärkningar. Inledningen har i alla fall varit strålande, summerade Marcus Olsson.

Nästa sammandragning i div 2 SSN sker i Vaggeryd den 24 november. Förutom värdklubben ska LBTK även möta Dänningelanda.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy