Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bordtennis

Dubbla kryss för Ljungby BTK

Clarence Wetterqvist inledde starkt för Ljungby BTK.

Annons

Ljungby bordtennisklubbs andralag har inlett säsongen med dubbla kryss. Två spelare som inledde starkt i division 5 var Clarence Wetterqvist och Michelle Girtoi.

Premiärmatchen i Smålandsdivisionen inleddes mot Dänningelanda BTK C på bortaplan och inleddes lite trevande. Men Ljungbyspelaren Clarence Wetterqvist var i slag och vann två matcher. Och 16-åriga debutanten Michelle Girtoi vann, efter en kanonad av hårda bollar, mot hemmalagets bäste spelare och det via tre raka set. Lagmatchen slutade till slut med 5-5.

Annons

Mot Kosta SK:s A-lag, också på bortaplan, mönstrade Ljungby BTK Kent Karlsson, Dan Rapp, Filippa Åkeson och Michelle Girtoi. Klubben hämtade upp ett underläge tack vare en välspelade dubbel av Rapp/Girtoi och dubbla singelvinster av både Kent Karlsson och Dan Rapp. Slutresultatet skrevs till 5-5.

Annons

Noteras kan att Filippa, 16 år med Lidhult GoIF som moderklubb och som gjorde sin första lagmatch i klubbens tröja, visade att hon trots förluster var några få bollar från att ta set och utmana motståndarnas rutinerade spelare.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy