Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bordtennis

Dubbla matcher för Ljungby BTK

Marcus Olsson, spelande tränare i Ljungby BTK, är hoppfull inför helgen.

Annons

Ljungby BTK är nykomling i div 2 SSN men har fått en flygande start på säsongen då de tagit full pott efter fyra matcher. På lördag är det dags för en sammandragning i Vaggeryd där dubbla matcher står på schemat.

– Jag tycker det ser bra ut på förhand och vi har goda möjligheter att vinna båda matcherna, säger Marcus Olsson, spelande tränare i Ljungby BTK.

I den sista sammandragningen för året ska Ljungby BTK bege sig några mil norrut längs E4:an för att möta värdklubben Vaggeryd och Dänningelanda.

LBTK toppar serien på åtta poäng medan Vaggeryd ligger femma med tre inspelade poäng.

Annons

– Det är en match där vi är favoriter och händer inget oförutsett ska det vara en bra vinstchans, menar Marcus.

Annons

I andra matchen lär det bli tuffare då Dänningelanda, som ligger trea och en poäng bakom i tabellen, står för motståndet. I Dänningelanda har Johan Wirell respektingivande 10–1 i matcher.

– Vi får se vilka som får möta honom, men det blir en intressant utmaning. Det lär bli betydligt jämnare, men jag räknar med att vi har en hygglig chans trots allt, slutar Marcus Olsson.

Ljungby BTK mönstrar samma trupp som i tidigare matcher.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy