Annons

Annons

Annons

Annons

Markaryd

Inför ny webbsändning

Markaryds kommunfullmäktige sammanträder.

Annons

I fortsättningen blir det webbsändning med både ljud och bild när Markaryds lokala politiker sammanträder. Under det förra mötet gjordes den sista webbradiosändningen av kommunfullmäktige.

Vid det senaste sammanträdet i Markaryds kommunfullmäktige, den 17 december, avtackades Benny Jönsson, som under några år skött webbradiosändningarna av fullmäktigemötena, med sitt Radio Markaryd.

– Det kommer ju att fortsätta i en ny tappning framöver, sa Samuel Wombell (KD), ordförande i Markaryds kommunfullmäktige, vid slutet av det förra fullmäktigesammanträdet

Annons

Presidium beslöt

Markaryds kommuninvånare och andra intresserade, kommer i fortsättningen att kunna uppleva fullmäktigesammanträdena med både ljud och bild. Det är sändningar av den lokala politiken som man då kan se på kommunens hemsida.

Annons

– Det blir webbsändning med ljud och bild av KF-sammanträdena via hemsidan som ersätter radiosändningarna, sammanfattar kommunens kanslichef, Margaretha Persson-Larsson.

Via hemsidan

Beslutet om de nya webbsändningarna har tagits i samråd med kommunfullmäktiges presidium. Och detta efter att Markaryds kommun, berättar Margaretha Persson-Larsson, har frågat tre leverantörer.

– Det kommer att monteras kamera i kf-salen nästa vecka. Sändningen når man via hemsidan sedan, säger hon.

Nästa kommunfullmäktigemöte planeras att äga rum i Markaryds kommunhus den 28 januari.

Annons

Annons

Till toppen av sidan