Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bordtennis

Ljungby BTK i seriefinal

Ljungby BTK:s spelande tränare Marcus Olsson.

Annons

Nykomlingen Ljungby BTK har susat fram i div 2 SSN och toppar serien efter full pott efter sex matcher. På lördag väntar en seriefinal mot KFUM Jönköping.

– Det har gått fantastiskt bra och vi är laddade inför uppgiften, berättar Marcus Olsson, spelande tränare i Ljungby BTK som alltså toppar tabellen med tolv poäng.

Poängen bakom ligger KFUM Jönköping och lagen drabbar samman i en seriefinal, där sammandragningen sker i Växjö under lördagen.

– Jönköping är det enda laget vi inte stött på ännu i serien, men vi har sett dem spela och det är ett starkt lag med en mycket duktig spelare i Gouni Sanou på förstasingeln. Även på de andra positionerna är de starka, så det blir onekligen en tuff uppgift, inser Marcus Olsson.

Annons

Annons

LBTK spelar även mot BK Enig B från Kalmar. Förra gången lagen möttes vann Ljungby komfortabelt med 8–1.

– Enig hade bara tre spelare senast, men jag hoppas de kommer med fullt lag den här gången. Det blir lite roligare, men normalt är det en match vi ska vinna, summerar Marcus Olsson.

Förutom Marcus Olsson ingår även Steffen Aagesen, David Hendersen och Alfred Kinhult i laget.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy