Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bowling

Sunnerbo ovanför strecket

Sunnerbo klättrade äntligen över strecket.

Annons

Sunnerbo BK har haft en motig säsong hittills, men klättrade i helgen över det nedre strecket i div 2 Västra Götaland. Det skedde dock på Markaryds BK:s bekostnad.

Sunnerbo har legat under strecket hela säsongen, men i helgen kravlade sig laget ovanför detsamma efter sina två matcher.

SBK började med en ovanlig bortaseger mot Frigg F från Perstorp med 16–4. Hemmalaget slog 5611, medan SBK fick ihop 5907.

Rutinerade Ulf Hallberg i SBK var den ende som kom över 800-gränsen med sina 839 poäng.

Sunnerbo hade ytterligare en match i Skåne under lördagen och den skedde mot Hovet från Tyringe. Här vann hemmalaget med 16–4. Hovet kom upp i 6154 mot Sunnerbos 5767.

Annons

Annons

Åter var det bara en spelare som kom över 800-gränsen och den här gången var det Christer Nilsson som slog 819 poäng.

Även Markaryds BK lirade två matcher i veckan.

I onsdags åkte de för att möta Forsheda F och åkte på rejält med däng då hemmalaget vann med 20–0, där MBK endast kom upp i 5270 poäng. Bäst var Thomas Karlsson med 735.

I lördags var det hemmamatch mot Falkenberg F och här blev det också förlust, nu med 4–16. MBK noterade 6063, men det hjälpte inte då gästerna slog strålande 6773.

Joachim Back med 850 och Peter Nilsson med 829 kom dock ifrån matchen med godkänt betyg.

Lagen i div 6 Småland/Blekinge var spelledigt i helgen.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy