Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Trojas förre skyttekung lämnar Leksand

Tor Immo gjorde stor succé i Troja säsongen 17/18 och vann den allsvenska skytteligan.

Annons

Tor Immos tid i Leksand blev inte långvarig.

Nu byter han klubb mitt i säsongen.

ISHOCKEY

Förra säsongen var 24-åringen skyttekung i hockeyallsvenskan med sina 27 mål. Han blev också poängbäst i Troja med 40 poäng på 52 grundseriematcher. Men Troja ramlade ur allsvenskan och Immo gick vidare till Leksand, som han representerade under juniortiden. Där har han haft en tuffare säsong och den tilltänkta poängspelaren har producerat 11 poäng (5+6) på 38 matcher.

Annons

På tisdagen meddelade Leksand att klubben bryter kontraktet med Immo och att forwarden ansluter till BIK Karlskoga.

Annons

– Leksand kan inte ge Tor de förutsättningar som han behöver för att utvecklas och därför har vi tillsammans med Tor gemensamt kommit fram till att det bästa för båda parter är att bryta avtalet, säger Thomas Johansson, General manager, till klubbens hemsida.

Immo, som representerade Troja i två säsonger, kommer till ett BIK Karlskoga som ligger fyra i den hockeyallsvenska tabellen.

BIK Karlskogas sportchef Thomas Fröberg säger till sin klubbs hemsida att kontraktet gäller omgående och till och med nästa säsong.

– Vi får in en spelare med bra storlek och grymt målsinne. Det såg man inte minst förra säsongen. Vi jobbar på att han ska bli spelklar redan till imorgon (onsdagens bortamatch mot Södertälje).

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy