Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Strömsnäsbruk

Trubadur på trivselkväll

På onsdagen gästas Strömsnäsbruks hembygdspark av trubaduren Simon Ahlström. Bilden är från en tidigare trivselkväll i parken.

Annons

På onsdagskvällen är det dags för sommarens första trivselkväll i Strömsnäsbruks hembygdspark. På scenen står Simon Ahlström.

Förra veckan var det premiär för sommarens trivselkvällar i Markaryds kommun. Då uppträdde Edward and the Hayriders i Markaryd.

Den här onsdagen är det Strömsnäsbruks hembygdsförenings tur att ta över stafettpinnen, och då utlovas vispop med trubaduren Simon Ahlström från Eslöv.

På repertoaren står bland annat låtar av Björn Afzelius, Mikael Wiehe och Cornelis Vreeswijk, men även en del eget material.

– Simon Ahlström var här även i fjol, och vi är glada att han kommer tillbaks. Vi hoppas på mycket folk och fint väder! säger Bengt Eschricht, som är ordförande i Strömsnäsbruks hembygdsförening.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy