Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Mordutredning på 70-åring

Polisen söker med helikopter och hundpatruller efter försvunnen man

Annons

Polisen söker just nu efter en försvunnen man i området kring Markaryd. Mannen ska ha varit försvunnen sedan onsdagen.

Det var vid 17-tiden under onsdagen som mannen ska ha försvunnit från sin bostad, och han anmäldes saknad vid 23-tiden samma dag.

Mannen är 70 år, har en smal kroppsbyggnad. 172 centimeter lång och väger runt 70 kilo. Han har kort, nyklippt hår, blå ögon och glasögon med metallbågar. Skostorleken ska vara 45.

Vid försvinnandet var mannen klädd i blå jeans och en ljus kortärmad skjorta och troligtvis ska han ha haft sandaler på fötterna.

Annons

Annons

Vid försvinnandet färdades mannen i en ljusbrun/metallic Volvo XC90.

Polisen har pejlat mannens mobiltelefon som har gett utslag i ett området från centrala Markaryd och söder ut i riktning mot E4:an och Hulabäck.

– Mannen är fortfarande inte återfunnen, det pågår fortfarande ett sökande. Vi har ett antal resurser som söker i området kring Markaryd, det är polisresurser, hundpatruller och helikopter, sa Katarina Rusin, presstalesperson vid polisen region Syd.

För närvarande finns det inga brottsmisstankar i samband med försvinnandet.

Polisen är nu angelägen om att komma i kontakt med människor som har gjort observationer av mannen eller bilen han färdades i.

Om man vet något om försvinnandet så kan man kontakta polisen på telefonnummer 114 14 eller 112 om läget skulle vara akut.

Vid 21.30-tiden på onsdagskvällen hade mannen fortfarande inte hittats.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy