Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bowling

Två vinster för Markaryds BK

Det blev en blandad kompott för de lokala bowlinglagen i helgen.

Annons

Bowlingkloten rullade vidare den gångna helgen och resultatmässigt blev det en blandad kompott för de lokala lagen, där Markaryds BK tog två segrar.

Markaryds BK i div 2 Östra Götaland var flitigt i elden i helgen och spelade tre matcher. Under lördagen var de på bortaturné i Jönköping.

De inledde med seger mot Jönköpings BK med 11–9 i en jämn drabbning, där de slog 5 892 mot hemmalagets 5 750. Bäst lyckades Morgan Johannesson som var ende spelare över 800-gränsen med sina 819 poäng.

Mot Södra blev det däremot en brakförlust med 3–17, där inte mycket stämde. MBK slog 5 435 mot Södras 6 526. Ingen spelare var i närheten av sin kapacitet och Jonas Persson slog bäst med 727.

Annons

Annons

Under söndagen var det dags för hemmapremiär och det skedde mot Hovet från Tyringe där hemmalaget visade sig från sin bästa sida och vann med klara 13–7 efter 6 247.

Tre spelare nådde över 800-gränsen och allra bäst gick det för Jonas Persson med 852.

Sunnerbo BK var också på resande fot och inledde i Vetlanda mot Vetlanda BC, där det blev en poäng efter 10–10 efter kägelpoängen 5 499.

Tommy Nord var bäst med sina 812 poäng.

Däremot var SBK chanslöst mot Jönköpings BS/Boys, där hemmalaget vann med 16–4. Här var åter Tommy Nord bäst och fick ihop 766 poäng, där SBK totalt slog 5 502.

I div 5 Norra Småland/Blekinge tog Regnbågen/Sunnerbo en bekväm hemmaseger då det blev 18–2 mot Gislaved C. Den som noterade bästa slagningen var S-A Danielsson med 730.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy