Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Ett gentilt erbjudande

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten reagerar på socialchefens avgångsvederlag.

Annons

Återigen underhållande läsning i vår lokalpress (som kanske snart är ett minne blott). Jag kan inte annat än förundras över hur man ibland respektlöst handskas med våra skattemedel. Tänker då på Magnus Wallander som får ett avgångsvederlag för att sluta som socialchef som vi alla vet är detta ett allmänt förekommande sätt att bli av med medarbetare som inte håller "måttet".

Annons

Jag ser fram mot att det säkert blir en ny (frivillig arbetare) efter den 31 december. Det som skiljer andra frivilliga arbetare som ställer upp är att dom inte har en sådan fin månadslön. Jag tror att med den lön som Magnus får i månaden räcker till många frivilliga insatser. Välkommen Magnus du behövs, i synnerhet som allt annat stöd till anhörigvårdare dras in.

Annons

Om jag vore som Greta Thunberg skulle jag säga till kommunpolitiker, tjänstemän och kvinnor som bestämmer "hur vågar ni?". Jag väljer att skriva det på svenska det är lättare att förstå.

Nu är det så att den nye socialchefen också skall ha en skälig lön(hoppas att han håller måttet) annars blir det för mycket frivillig arbete och då kanske kyrkans frivilliginsatser inte behövs. Nu får det räcka för denna gången. Jag är nämligen så arg på allt som händer med den sociala välfärden som går ut över oss äldre. Jag skulle kunna skriva mer men det får räcka för denna gången.

Kajsa Svensson

Annons

Annons

Till toppen av sidan