Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Rör inte våra magnetkameror

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Efter tillbyggnaden får Ljungby lasarett en magnetkamera mindre.

Annons

Jag läste i Smålänningen den 28/10 -19 att Växjö lasarett tänker lägga beslag på en av Ljungby Lasaretts ct-skannrar alltså magnetkameror. Vad är detta för dumheter? Vi vill ha bägge våra magnetkameror kvar här på Ljungby Lasarett.

Det finns ingen anledning att skicka en av dem till Växjö lasarett. Vi kan ha kvällstid på dem här i Ljungby om det behövs för att de ska kunna hinna användas mer. Inte skicka en magnetkamera till Växjö lasarett för att de ska ha kvällstid för att använda den där.

Annons

Annons

LÄS MER: Efter tillbyggnaden får Ljungby en magnetkamera mindre

Ingvar Kamprad skänkte för två år sedan 4,5 miljoner kronor ur egen ficka just till en ny magnetkamera till Ljungby lasarett. Alltså har han ju nästan betalt halva den magnetkameran om de kostade tio miljoner kronor styck. Hans tanke var ju självklart att vi ska ha magnetkamerorna kvar här i Ljungby.

Ingvar Kamprad månade om Ljungby lasarett och jag tror inte att han hade gillat att Ljungby lasarett blev av med magnetkameran då det var tänkt att de 4,5 miljoner kronorna skulle stötta just Ljungby lasarett.

Arg Ljungbybo

Annons

Annons

Till toppen av sidan