Annons

Annons

Annons

Ljungby

Tommy Dahlman avslutar sin bokturné på hemmaplan

Skilsmässa, sex, otrohet och alkoholism. Pastorn Tommy Dahlman, tidigare känd från Kanal 10, har skrivit en bok om en omtumlande tid i hans liv. På söndag talar han ut i Stenbrohults kyrka.

Tommy Dahlman avslutar sin bokturné på hemmaplan.

Älmhultsbon Tommy Dahlman är känd som tidigare programledare och marknadschef för den kristna tv-kanalen Kanal 10 med säte i Älmhult och var även under en period chefredaktör för kanalens tidning ”Inblick”.

Annons

Annons

Men han är också författare bakom 20 böcker och har nyligen kommit ut med boken ”Visst gör det ont när hjärtan brister”, som är en personlig skildring om en omtumlande tid i hans liv.

2016 åkte han fast för grov rattfylleri. 2019 gjorde han det igen. Sedan dess har varit många turer kring hans framtid på Kanal 10.

Tommy Dahlman vill med sin nya bok ge sitt perspektiv och beskriva de bakomliggande orsakerna bakom rubrikerna som har florerat om honom de senaste fyra åren.

Bokens första upplaga såldes slut på mindre än fyra veckor.

”Här får vi läsa om skilsmässa, sex, otrohet, alkoholism och om värdegrunder som vilken samhällsforskare som helst på universitetsnivå gärna lystrar till", skriver han i en pressrelease om sin nya bok.

Sedan den 1 november år har han varit ute på en bokturné som har omfattat 35 orter i västra och södra Sverige.

Han har bland annat hållit föredrag om sin nya bok i kyrkor, föreningar och företag.

På söndag avslutar han sin sex veckors långa bokturné på hemmaplan, i Stenbrohults kyrka.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan