Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Med hjärtat på rätta stället

Vem vinner Med hjärtat på rätta stället?

Johan Göransson från Strömsnäsbruk vann Med hjärtat på rätta stället i fjol och överraskades av Smålänningen på sin arbetsplats Strömsnässkolan.

Annons

Nu är det dags igen att hylla människor som bryr sig lite extra om sina medmänniskor, som helt enkelt har hjärtat på rätta stället.

Känner du någon som skulle passa in på den beskrivningen tveka inte att skicka in ditt förslag till oss!

Sedan 2012 har Smålänningen delat ut utmärkelsen Med hjärtat på rätta stället, som ett sätt att hylla vardagshjältar och goda gärningar. Det ska handla om personer som bor eller kommer från Ljungby, Markaryd eller Älmhults kommuner.

I fjol var det idrottsläraren och eldsjälen Johan Göransson från Strömsnäsbruk, som var den som fick mest röster och därmed tog hem titeln.

Annons

Annons

Tävlingen går till så att läsarna nominerar kandidater genom att skicka in sina förslag till oss via mejl på tavling@smalanningen.se eller via vanlig post Föreningsgatan 8B 341 30 Ljungby.

Vi behöver veta vad du heter som nominerar, en kort beskrivning av varför just den person du nominerar har hjärtat på rätta stället och kontaktuppgifter.

Fram till den 18 januari går det bra att nominera kandidater.

Därefter väljer en jury på Smålänningen ut fem kandidater som presenteras i var sitt reportage på webben och i papperstidningen. Efter det får sedan läsarna rösta på sin favorit.

Den 13 februari brukar det avslöjas genom en livesändning på webben vem som är årets vinnare och på Alla hjärtans dag presenteras vinnaren även i ett större reportage i papperstidningen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy