Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Vi är alla villkorslöst älskade

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Jag älskar att meditera det har räddat mitt liv”, skriver insändarskribenten.

Annons

Replik till Gullan Malmquist insändare i smålänningen den 13 januari.

Jag började meditera 2011 då jag kom in i en livskris. Min älskade mor dog, min yngsta son skulle opereras i Lund 4 år gammal, min äldsta dotter satt mest med Facebook, min man arbetade mycket etcetera. Meditation öppnade upp en helt ny värld som jag älskar av hela mitt hjärta. En värld med förlåtelse, kärlek, ljus som jag inte visste fanns. För mig är olika religioner knutna till människors rädslor för en högre makt som styr oss. Det finns bara en chef och den chefen finns inom oss alla i form av en energi. Vi behöver ingen kyrka för att vara nära Gud. Vi är själva vackra kyrkor, gudomliga. Jesus sa: Den som följer mig ska aldrig mer vandra i mörker, den ska ha livets ljus. Jag fann så mycket ljus inom mig när jag mediterade.

Annons

Annons

Jag älskar att vistas i kyrkan, men det Jesus ville med att vi skulle mötas i gemenskap i kyrkan, har istället blivit makt styrt av människans ego, enligt min sanning. I kyrkan finns mycket olika värde i form av olika löner med mera. Vi föddes alla med lika värde men med olika uppgifter. Ingen människa har fått uppgiften att hitta fel på andra. Vi är alla här på jorden för att vi ska hitta oss själva. Jesus leddes ut i öknen i 40 dagar där han mötte Satan. Jesus mediterade under sina 40 dagar i öknen. Jesus sa att han är Vägen, Sanningen och Livet. Enligt min sanning hade Jesus aldrig besegrat Satan, vilket Jesus gjorde om han inte hade mediterat.

När vi mediterar släpper vi våra rädslor för att hitta oss själva, vårt sanna genuina. Mitt liv har öppnat ett helt annat seende på hur vackert och genomtänkt livet är. Jag har blivit medveten om hur villkorslöst älskade vi är. Om vi inte har Gud, energin inom oss, hur kan vi då vara bönhörda? Vi är så små utan medvetande om varför vi alla är här. Jag älskar att meditera det har räddat mitt liv. Jag är så tacksam för att jag får vara här. Livet handlar om tacksamhet, inte hur många fel det är på allt och alla.

Madeleine Richthoff

Annons

Annons

Till toppen av sidan