Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bowling

Ingen seger på fyra matcher

De lokala bowlinglagen Sunnerbo och Markaryd blev segerlösa i helgen.

Annons

Det var en tung bowlinghelg för de lokala lagen Sunnerbo och Markaryd i div 2 Östra Götaland. På fyra matcher blev det ingen seger, utan som bäst två oavgjorda.

Markaryd inledde sin bortaturné mot Vetlanda BC och nådde där oavgjort efter 10–10. Resultatmässigt var det ingen höjdare då MBK endast slog 5 472, medan hemmalaget fick ihop 5 486.

Den som lyckades bäst i MBK var Kennet Svan som kom upp i 781 poäng.

MBK:s andra match var några mil norrut då de styrde kosan till Jönköping för att möta serieledande JBS. Här var hemmalaget överlägset och vann med klara 15–5. JBS nådde 6 240 mot MBK:s 5 776.

Annons

Annons

En spelare i MBK nådde över 800-gränsen och det var Morgan Johannesson som slog 824.

Sunnerbo, som ligger sist i grupp C, spelade båda sina bortamatcher i Jönköping. De inledde mot tabelltvåan Södra och var där chanslöst då hemmalaget vann med 19–1.

Södra noterade 6 715 mot SBK:s 5 727. Lars Torlegård hade dock en bra dag och fick ihop 851 poäng.

SBK spelade dock upp sig rejält och tog poäng mot Jönköpings BK via 10–10 i en jämn drabbning. JBK slog 6 017 mot SBK:s 5 816.

SBK hade två spelare som passerade 800-gränsen och åter var Lars Torlegård bäst med 829, men skuggades av Simon Johansson som kom upp i 827.

Nu stundar ett uppehåll på tre veckor och nästa gång det är seriespel igen stundar det ett derby då Sunnerbo tar emot Markaryd den 15 februari.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy