Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Trojas val av motstånd: ”Släppt in lite fler mål än de andra”

Troja ställs mot Strömsbro i playoff 1.

Annons

Troja har gjort sitt val av motstånd i playoff 1.

På tisdag inleds kvalspelet i Gävle.

Troja missade en plats i playoff 2 med ett ynkligt mål. Därmed går de in i playoff 1 kommande tisdag. Under torsdagen fick Troja chans att välja sitt motstånd som först av alla lag.

– Vi hade en diskussion igår kväll och har gjort en analys av alla tänkbara motstånd. Det är ju alltid tufft att möta lag med en vinnande trend...

– Men det blir Strömsbro, säger Trojas Daniel Håkansson i Hockeyettans livesändning.

Annons

Annons

Strömsbro hör hemma i Gävle och är nykomlingar i hockeyettan. De slutade sjua i den östra grundserien och vann sedan vårserien fyra poäng före tvåan Wings HC.

Strömsbro avslutade vårserien med att besegra Sollentuna HC med hela 10–1.

Viktor Ehn (33 poäng), Joakim Axman (29 poäng) och Christoffer Persson (20 poäng) var lagets tre poängbästa spelare i vårserien.

Håkansson utvecklar valet av motstånd:

– Det är några lag som ligger lite norröver som kanske gå bort direkt av ekonomiska och resmässiga skäl. Söder ut har Vimmerby 16 av 18 vinster och 50 poäng, det är respekt. Så vi valde Strömsbro som ändå släppt in lite fler mål än de andra.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy