Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Coronapandemin i Jönköping

JUST NU: Senaste nytt om coronaläget i vår livechatt – siffror, nyheter och uttalanden

Över 47 miljoner människor har smittats och över en miljon människor världen över har hittills dött i coronapandemin, enligt John Hopkins-universitetet. Följ vår liverapportering om coronavirusets utveckling här.

Max Persson, Alexandra Locking och Terese Karlsson

Text

Illustration på det nya coronaviruset. Illustration: CDC/AP/TT

Annons

I livechatten rapporterar vi om coronavirusets framfart i Sverige, Kronobergs län och i våra kommuner. Även hur läget är i grannlänet Jönköpings län kan ni läsa här då vi samarbetar med chatten med våra systertidningar. Vi tar också upp större händelser från resten av världen.

Under våren och sommaren livechattade tidningen om coronapandemin såväl på lokal, nationell som global nivå. Totalt hade chatten 2,4 miljoner sidvisningar från mars till början av september. Då smittläget i vårt område var lugnare under sommaren pausades livechatten i början av september – men i och med att antalet fall av covid-19 ökat under hösten startar vi chatten igen.

Annons

Annons

Följ senaste nytt i livechatten i spelaren nedan. Ni är varmt välkomna att ställa frågor!

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy