Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljungby lasarett

Insändare
Nu får det vara nog!

Sent skall syndaren vakna.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Vill ni inte ha några specialister här? Måste alla arbeta i Växjö eller Halmstad eller Värnamo. "

Bild: Martina Quinn

Annons

När ska Ljungbys politiker sätta ner foten? Då är det åter nedläggningshot gällande akutverksamheten i Ljungby. Är det inte märkligt att det alltid är i Ljungby det ska sparas för att storasyster behöver något (Växjö). Det har och är alltid längre från Växjö till Ljungby än tvärtom. Det planeras ett på tok för litet sjukhus i Växjö och de vill lägga ut mer vård på vårdcentraler. Vårdcentraler som får mindre ersättning och högre krav på sig för varje år som går.

Annons

Annons

Hur tänker ni? Vill ni inte ha några läkare kvar i Ljungby? Vill ni inte ha några specialister här? Måste alla arbeta i Växjö eller Halmstad eller Värnamo. Nog får väl ändå vara nog! Om kommunen skall växa får ni låta bli akutverksamheten och resten av sjukhuset. Skall de anställda alltid vara mentalt redo för att deras tjänst skall dras in. Kapa ett par mellanchefer i storstan så ska ni få se att det finns pengar kvar till akutverksamheten hos lillasyster.

Jag är trött på tomma ord och rädslan att hot blir verklighet. Behåll vår stad levande och stötta de som arbetar inom vården.

Kvinna i vårdsektorn

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy