Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Juldekorationer i Älmhult: Var är julstämningen?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Inte direkt juligt, menar insändarskribenten som efterlyser lite julstämning även i Norregård.

Annons

Återigen närmar vi oss advent och jul och återigen lyser juldekorationerna med sin frånvaro hos oss i Norregård.

En totalt bortglömd del av kommunen och dess ”utsmyckare” i Älmhult, känns det som. Förr hade vi ett underbart välväxt och vackert träd med gräs och otroligt vackra daggkåpor i rondellen vid Ikea på vägen västerut. Trädet lystes upp av massor av små lampor. Så vackert!! Nu finns det ett gäng plåtbitar istället som väldigt få kan tyda texten på (anskrämligt fult – de borde flyttas till mindre allmän plats) vilket gör att det är väldigt mörkt och dystert. Ger absolut noll julkänsla, bara deppigt…

Annons

Annons

Kör man vidare och svänger av mot Norregård är det lika eländigt vad det gäller kommunens ansträngningar att göra julmys: Inte minsta dekoration för att lysa upp i mörkret. På andra ställen i tätorten, vilka verkar vara viktigare, finns det bollar och annat ljust och trevligt. Sådana skulle kunna förgylla tillvaron litegrann även hos oss Norregårdsbor. Det har aldrig hamnat någon utsmyckning här och det är många, många år det gäller.

Undrar hur många år till det ska ta innan något ”julaktigt” placeras även hos oss här Norregård?

Gunilla Johansson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy