Annons

Annons

Annons

Annons

Med hjärtat på rätta stället

Dags att nominera: Vem vinner Med hjärtat på rätta stället i år?

Känner du någon som har hjärtat på rätta stället? Som gör det där lilla extra för sina medmänniskor?

Tipsa oss - för nu är vi åter på jakt efter vardagshjältar!

Busschauffören Yngve Johansson vann Med hjärtat på rätta stället i fjol och överraskades live av Smålänningens nyhetsredaktör Anna H Lilliequist.

Bild: Sven-Inge Idofsson

Annons

Sedan över tio år tillbaka har Smålänningens läsare nominerat kandidater till Med hjärtat på rätta stället och det är också läsarna som slutligen röstar fram vinnaren bland de kandidater som väljs ut av juryn.

I samband med en livesändning avslöjas vinnaren på webben den 13 februari och i papperstidningen på Alla hjärtans dag den 14 februari.

I fjol var det busschauffören Yngve Johansson som överraskades av Smålänningen med blommor och keramikfat.

Annons

Annons

Men innan det är dags för läsarna att rösta fram sin favorit handlar det om att nominera kandidater. Fram till den 18 januari kan du skicka in förslag på kandidater till oss på tavling@smalanningen. se, via meddelande till vår Facebook-sida eller via vanlig post till Smålänningen Föreningsgatan 8 B 341 43 Ljungby. Berätta vem du är och vem du vill nominera och en motivering till varför personen skulle passa som kandidat i Med hjärtat på rätta stället.

Vi vill att den du nominerar ska bo i Ljungby, Markaryds eller Älmhults kommuner eller vara verksam här.

En jury väljer sedan ut vilka kandidater som finns att rösta mellan. Dessa personer presenteras lite närmare i ett reportage. Därefter går det bra att rösta på sin favorit via post, e-post eller via vår omröstning på webben.

– I tider som dessa så behöver vi mer än någonsin lyfta fram positiva personer och händelser i vår tillvaro. Helt enkelt ge de personer som gör det där lilla extra, och som får allas vår vardag att kännas lite bättre, den uppmärksamhet som de förtjänar. Därför är ett inslag som "Med hjärtat på rätta stället" så viktigt, säger Smålänningens chefredaktör Anders Sjölin.

Annons

Annons

Till toppen av sidan