Annons

Annons

Annons

Ryssby/Agunnaryd

”Gör det bättre själv då” är ord som formade Joel Häggs framtid

Som tredjeårselev på Ryssbygymnasiets restaurang- och livsmedelsprogram ser framtiden mer än god ut för Joel Hägg. Tänk att det kan falla så väl ut när allt börjar med att man kritiserar sin mammas mat.

Text: 

Hampus Olsson och Joel Hägg fick besöka Culinary Arts Academy Switzerland – Swiss Education Group i Le Bouveret. Direkt efter det reste Joel Hägg till Frankrike för att tävla – i matlagning så klart.

Annons

Nu trillar det ena efter det andra jobberbjudanden för Joel, 18 år, som just kommit hem från Frankrike, och dess för innan besökt Schweiz – bägge resorna i matens tecken.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan