Annons

Annons

Annons

Företagargalan

Häng med oss när näringslivet ska prisas – vi sänder live

På torsdag den 2 februari är det dags igen för Företagargalan på Live i Älmhult. Smålänningen storsatsar med bevakning på plats även i år - redan 18.30 kickar vi igång med livesändning från röda mattan.

Text

Vilka företagare kommer att hyllas lite extra när det är dags för årets Företagargala i Älmhult? På torsdag kväll den 2 februari är det dags.

Så här såg det ut i fjol på företagargalan och även i år kommer det bli runt 250 personer som ska äta tre-rätters meny.

Bild: Anna Lilliequist

Det kommer bli glitter, paljetter och bubbel. Och förstås tacktal från glada vinnare.

Annons

Annons

Smålänningen är på plats för att sända live, göra tv-intervjuer med vinnare och bjuda på bildextra från kvällen. För att ta del av detta behöver du vara prenumerant och det blir du enkelt här.

– Nyheter om det lokala näringslivet har skyhögt allmänintresse hos våra läsare. Därför är det extra roligt att kunna sända live från röda mattan när många av våra duktiga lokala näringsidkare välförtjänt ska prisas. Så korka upp bubblet och häng med oss för att få lite feststämning om du nu inte har möjlighet att själv vara på plats i vimlet, säger Smålänningens chefredaktör Anders Sjölin.

De bägge kommunalråden Eva Ballovarre (S) och Gusten Mårtensson (C) menar att Företagargalan har en viktig funktion.

– Företagsgalan är årets fest där vi får hylla och prisa våra viktiga företagare, säger Gusten Mårtensson, kommunalråd med ansvar för näringslivsfrågor. Både näringslivet och välfärden utvecklar vi tillsammans med företagen och det känns därför bra att få uppmärksamma dem extra.

Priserna som ska delas ut är:

Årets företagare

Årets butikssäljare

Årets landsbygdspris

Årets nyföretagare

Årets utvecklingspris

Årets eldsjäl

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan