Annons

Annons

Annons

Näringsliv

Nu kan du få ännu mer journalistik med en prenumeration på Smålänningen

Mer till fler! Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som Smålänningen-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration. Detta tack vare att Smålänningen och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Med +Allt kan du förutom materialet på Smålänningen.se ta del av journalistiken på ytterligare ett 40-tal nyhetssajter. Ett unikt erbjudande!

Annons

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter.

Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Smålänningen och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

LÄS MER: Här kan du beställa +Allt

Annons

Annons

LÄS MER: Här är alla lokalsajter som ingår i +Allt

Nu tas nästa steg när vi lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt. I +Allt ingår Smålänningen.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter (till exempel Värnamo Nyheter, Jönköpings Posten och Sydsvenska Dagbladet) samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kan alltså, i en och samma prenumeration, läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

– Smålänningen står starka lokalt, men kan också dra nytta av vår ägarkoncern Bonnier News. Det känns väldigt roligt att nu kroka arm med våra nationella kollegor på det här sättet. Vi tror att denna paketering kan bidra till att fler läsare väljer att ta steget över till att bli prenumeranter och att befintliga prenumeranter tar steget att läsa mer, säger Anders Sjölin, chefredaktör på Smålänningen.

Du som redan har en prenumeration på Smålänningen Digital kan uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris på Smålänningen.se

Fotnot: På grund av tekniska begränsningar kan vi idag inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som total- eller Digital Premium-kund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan