Annons

Annons

Annons

#InsideTroja-Ljungby

Glädjebeskedet: Se Trojas damjuniorer i semifinal mot storfavoriten

Till helgen blir det hockeyfest på Smålänningen.

Då sänder sporten nämligen när Trojas juniordamer går in i slutspelet – och först ut: semifinal mot Modo.

– Trojaintresset är skyhögt bland våra läsare, så det här är en viktig del i vår fortsatta satsning på livesänd sport, säger Smålänningens chefredaktör Anders Sjölin.

Text

Bild: Simon Nyman

Annons

De råder hockeyfeber på Smålänningen.se!

Samtidigt som Trojas herrar stormar mot kvalserien i jakten på hockeyallsvenskan är klubbens juniordamer klart för slutspel.

I syd/väst-serien knep Troja andraplatsen vilket innebär att laget ställs mot tabellettan i norr/öst-serien Modo i semifinalen.

Slutspelet äger rum i Stockholm och nu kommer Smålänningen med glädjebeskedet att tidningen sänder semifinalen och efterföljande final- eller bronsmatch.

Annons

Annons

– Superkul att damjuniorerna redan är topp fyra i landet, och att vi nu kan livesända deras fortsatta äventyr. Trojaintresset är skyhögt bland våra läsare, så det här är en viktig del i vår fortsatta satsning på livesänd sport på Smålänningen.se, säger tidningens chefredaktör Anders Sjölin.

Trojas semifinal mot Modo sänds på lördag med start 17:20. I finalen ställs Troja mot antingen Linköping HC eller AIK.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på smalanningen.se måste du vara prenumerant på Smålänningen. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på smalanningen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på smalanningen.se och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

*Med reservation för ändringar

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan