Annons

Annons

Annons

Annelundsrundan

KLART: Vi livesänder löparfesten

På lördag är det dags för det klassiska motionsloppet Annelundsrundan igen. Ett vårtecken så säkert som något annat. Smålänningen.se livesänder hela härligheten.

Text

Det brukar vara gott om spring i benen på klassiska Annelundsrundan. Häng med på Smålänningens livesändning.

Annons

För 39:e gången i ordningen är det dags för Annelundsrundan att inviga våren. Motionsloppet, som har tre klasser – ungdom, fem kilometer och en mil, brukar locka såväl många tävlande som supportande publik.

Klockan 11.00 ger de första löparna sig av, men redan klockan 10.45 kan du följa uppvärmning, löpartugget och den goa stämningen på plats med oss på Smålänningen.se.

Annons

Vi bjuder på mängder av intervjuer med folk som har gott om spring i benen. Och vem vet? Kanske får du se din son eller dotter, mamma eller pappa, eller kanske en kär vän korsa mållinjen med andan i halsen?

Annons

– Annelundsrundan är en riktig härlig folkfest som är jätterolig att bjuda våra tittare på. Vi satsar stort med massor av livesänd sport på Smålänningen.se. Allt från Troja-Ljungby till våra lokala fotbollsklubbar, men även klassiska motionslopp som denna. Det är bredden som är så rolig att kunna erbjuda, säger Smålänningens chefredaktör Anders Sjölin.

Det brukar vara gott om spring i benen på klassiska Annelundsrundan. Häng med på Smålänningens livesändning.

Fakta

Starttider/Klasser Annelundsrundan

11.00

F14, P14 1,1 km

F12, P12 1,1 km

F10, P10 1,1 km

F8, P8 1,1 km

11.15

Öppen M10 och K10, 10,0km

11.25

Öppen M5 och K5, 5,0km

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan