Annons

Annons

Annons

#InsideTroja-Ljungby

Se ALLA matcher med Troja i hockeyettan på Smålänningen

BOM! Här är Trojabomben som bör glädja alla hockeyintresserade prenumeranter.

Smålänningen sänder hela Trojas säsong i hockeyettan. Alla matcher sänds direkt på sajten för dig som är eller blir prenumerant.

– Det här är en unik satsning för Smålänningen, säger chefredaktör Anders Sjölin.

Troja under förra säsongen. Den här säsongen kan du som prenumerant se lagets alla matcher på Smålänningen!

Bild: SUVAD MRKONJIC

Annons

Under våren sände Bonnier News Local kvalet till hockeyallsvenskan tillsammans med Expressen, där varje lokal sajt kunde visa sitt lokala lags kamp om en hockeyallsvensk plats. Smålänningen kunde då visa hela Troja-Ljungbys resa, som slutade med besvikelse efter några svaga insatser i kvalserien.

LÄS MER: Klubbchefen: ”Vi stärker relationen till hockeyälskarna”

I höst blir det betydligt fler matcher med Troja på sajten och i appen, när Smålänningen visar samtliga matcher med Troja-Ljungby, inklusive eventuellt slutspel och kvalserie.

– Vi hade inte kunnat starta den lokala hockeysäsongen på ett bättre sätt. Intresset för Troja är enormt stort bland våra läsare och vi går mot en superintressant säsong. Vi hoppas ju alla att Troja gör om bedriften från i fjol och än en gång tar sig till kvalserien. Och då förhoppningsvis med ett bättre slutresultat. Det är fantastiskt kul att vi nu kan bjuda våra prenumeranter på Trojas hela resa under säsongen, säger Anders Sjölin.

Annons

Annons

Det är en mycket nöjd chefredaktör som pratar om tidningens framtida bevakning av hockeylaget.

– Det slutar såklart inte med livesändningarna! För precis som vanligt kommer vi jobba stenhårt för att förse våra läsare med intressant Troja-material. Det blir nyhetsrapportering, krönikor, längre intervjuer och allehanda tv-inslag. Troja-älskarna lär inte bli besvikna under året, säger han och fortsätter:

– Pucken har ju knappt börjat glida den här säsongen uppe i Arenan, men jag måste erkänna att hockeyfebern slog till tidigt i år i och med den här nyheten.

Förutom Troja-Ljungby på Smålänningen kommer ytterligare 18 lag att sändas på lokala titlar inom Bonnier News, NTM och Gota Media, och kvalet till hockeyallsvenskan kommer senare att sändas på Expressen.

– Vi inledde vårt samarbete redan förra säsongen och vi har tillsammans jobbat hårt för att utveckla och utöka det, vilket vi nu har lyckats med. Nu når hockeyettan ut såväl till den nationella som den lokala publiken, vilket är en kombination som passar vår liga perfekt, säger Jens Israelsson, vd på hockeyettan.

IF Troja–Ljungby spelar sin första seriematch den 29 september mot Halmstad Hammers.

Fakta

Så ser du sändningen

För att ta del av livesporten krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Smålänningens e-tidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt i sändningen eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom – alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på smalanningen.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan