Smålänningen

Annons

Även de höga kraven på sig själv hängde med i Lindas flyttlass

Även de höga kraven på sig själv hängde med i Lindas flyttlass

– Idag kan jag ta en skön promenad utan att tänka på kaloriförbrukningen och njuta en chokladbit utan att få ångest, säger Linda Persson.
Linda som i många år förde en kamp mot anorexi är en av av dem som kommer att föreläsa under Ljungbys ”Allas lika värde-dag” på Gamla torg.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Troja lekte med Tyringe

IF Troja-Ljungby har fått en drömstart på säsongen och tog andra raka segern borta mot Tyringe SoSS. Matchen i klassiska Tyrs Hov slutade med siffrorna 0–7 (0–2, 0–2, 0–3).

Stor nöjesprofil har gått ur tiden

En av Älmhults genom tiderna största musik-och nöjesprofiler har gått ur tiden.
Hans Ingemansson blev 54 år.
Han lyckades sätta avtryck inte bara med The Creeps utan även inom film-och tv-branschen.

Troja-kvartett i TV-pucken

När Smålands TV-pucklag för flickor i helgen spelar fem inledande matcher på tre dagar finns det en kvartett Troja-tjejer med i laget. Därmed är Troja-Ljungby den klubb som har flest deltagare med.

En berättelse om hon som överlevde

Alba Mogensens debut handlar om hon som överlevde. Romanen börjar med en smäll som ekar genom boken, skriver Elisabet Norin.

Troja krossade Tyringe med 7-0!

Det var dags för den andra omgången i Hockeyettan Södra och för IF Troja-Ljungbys del blev det ett besök till Tyrs Hov för att möta Tyringe SoSS.
Smålänningarna krossade allt motstånd.

Industrirobotar ett måste i framtidens fabriker

Med små och medelstora industriföretag i fokus arrangerades konferensen Robotbaserad Automation på Elmia för fjärde gången i mitten av september.
Temat var hållbar produktion för konkurrenskraft och budskapet tydligt: industrin måste fortsätta att automatisera för att överleva.

Lindas bakverk på hemmaplan

På onsdag drar Hela Sverige Bakar i gång i TV 4 med Linda Hansson i Ljungby som en av deltagarna. Samtidigt som programmet sänds i tv får Ljungbyborna möjligheter att smaka på de bakverk som Linda gjort i programmet.

Nya beslut om besparingar fattades

Regionstyrelsen har fattat beslut om att spara sammanlagt 86 miljoner kronor i år och nästa år. Men när frågan diskuterades av politikerna tyckte Socialdemokraterna att det finns andra områden att spara på.
Artikel 2 av 9
Troja lekte med Tyringe
Tillbaka till startsidan