Smålänningen

Annons

Circa-gruppen till Strömsnäsbruk

Circa-gruppen till Strömsnäsbruk

Chefen för polisens Circa-grupp, Håkan Carlsson, kommer till Folket hus i Strömsnäsbruk den 19 mars. Det kommer då att handla om bedrägerier mot äldre, det vill säga seriebrott som Cirka-gruppen utreder.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Global klimatmanifestation i Ljungby

– Vi vill visa våra politiker att vi står bakom en ambitiös klimatpolitik och att vi vill att de måste ta alla beslut de kan som är bra för klimatet, säger Johanna Blomgren som är en krafterna bakom manifestationen i Ljungby.

Ett paradis för motorvänner

Ett paradis för motornostalgiker. Det är en benämning som passar in på Torpa veteranmarknad, som på lördag anordnas för fjärde året i rad.

Guddarps publik anklagas för rasism

Efter matchen mellan Guddarp och Slätthög på Kämpevallen anklagas hemmapubliken för att ha skrikit rasistiska glåpord mot motståndarna.

Bollar över fråga till utbildningsnämnden

Om en handlingsplan för identifikation och stöd för särskilt begåvade elever ska utarbetas, så ska detta inte beslutas av kommunfullmäktige. Det anser kommunstyrelsen i Markaryd som vill att fullmäktige avslår en SD-motion i frågan.

Markaryds kommun varnar för bluffsamtal

Markaryds kommun varnar invånare för att oseriösa uppringare försöker lura personer genom att påstå att de arbetar för kommunen.
Bluffsamtalen har handlat om uppdrag för att spola avlopp.

Ledare: Theresa May försökte göra det omöjliga

Det var ett omöjligt uppdrag från början att genomföra Brexit.

Kvinna utsatt för hot

En kvinna i 35-årsåldern har polisanmält att hon utsatts för hot.

Kohlström om Horace Engdahls nya bok: "Ett undermåligt försvarstal"

Horace Engdahls nya samling aforismer levererar dåligt vädrade åsikter, ämnade att provocera överkänsliga läsare. Det är ett försvarstal med diffusa argument och oskarp stilkänsla.
Artikel 2 av 9
Global klimatmanifestation i Ljungby
Tillbaka till startsidan