Ett näringsrikt frukostmöte

Ett näringsrikt frukostmöte

En frukost ska vara näringsrik och ge kraft inför dagen liksom resten av dagens måltider ska innehålla alla delar ur kostcirkeln. Den parallellen går att dra med det frukostmötet som de olika parterna samlats till på Sunnerbogymnasiet.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Pojke misshandlad och hotad i skolan

Två pojkar i 14-årsåldern har anmälts för misshandel och olaga hot mot en pojke i samma ålder på en skola i Markaryds kommun.

Nu tas ”Äntligen hemma” bort från tablån

Efter att Martin Timell anklagats för flera fall av sexuella trakasserier mot kvinnliga medarbetare, homofobi och sexism så väljer nu TV4 att plocka bort samtliga program där profilen medverkar ut ur tablån. Det rapporterar TT.

Slutspurt inför premiären

Det är bara några dagar kvar till premiären på Guldstaden på Grand i Ljungby. Av repetitionsarbetet återstår nu bara finslipningen.
Ida Linnér kom tidigt in i arbetet med produktionen, eftersom hon är Guldstadens koreograf.

Liftande katt brände sönder tassarna

Ett jaktlag fick ett ovanligt besök när en liten katt kom och hälsade på mitt ute i skogen där laget satt och fikade. Dess värre upptäcktes att katten hade brännskador på tassarna och laget kontaktade Smålandskatten.

Hjortarna går barksärk i Ingvars skog: ”En bjässe till tjur”

Kronhjortar har förstört Ingvar Karlssons granskog i Flattinge. Djuren har barkat över tusen granar och sänkt värdet med 100 000-tals kronor. Ändå fick han nej till skyddsjakt. Skogsägaren är förtvivlad.

Siktar mot riksdagen

Nu tar Gusten Mårtensson (C) sikte på riksdagen.
Där vill han jobba för att småföretagen ska få bättre villkor.
– Jag tycker inte det är intressant att samarbeta med SD, säger han.

Annette hjälper cancersjuka med peruker

Annette Moberg var nere på botten, men tog sig upp igen. I dag hjälper hon cancersjuka och andra som drabbas av håravfall med peruker.
– Jag är så tacksam att jag är där jag är idag. Jag kan gå genom eld och vatten för mina kunder! säger hon.

Länsstyrelsen ger kommunen bakläxa

Länsstyrelsen i Kronoberg ger nu beskedet att fastighetsägaren Krzysztof Panasiuk inte behöver riva det träddäck med tillhörande räcke, som han har byggt vid sitt hus. Han slipper också, enligt länsstyrelsebeslutet, att betala de avgifter som Markaryds kommun ålagt honom att betala.
Artikel 2 av 9
Pojke misshandlad och hotad i skolan
Tillbaka till startsidan