Smålänningen

Annons

Ett stöd för näringslivet - men också en drivkraft framåt

Ett stöd för näringslivet - men också en drivkraft framåt

Kommunens stöd innebär en trygghet för verksamheten, men också möjligheten för Ljungby Business Arena att höja ribban, säger Birgitta Kristoffersson.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Troja vill tillbaka till vinnarspåret

Efter fem raka vinster stoppades Trojas segersvit i onsdags mot Vimmerby då det blev 3–4 i baken i Ljungby Arena. På lördag får Troja chans att tillbaka till vinnarspåret då Kallinge-Ronneby kommer på besök.

Gunhild Carling: "Här vill jag spela in ballader"

Nyligen fyllde hon jazzklubben Birdland i New York till sista plats. På fredagen gav Gunhild Carling tillsammans med Zoltans trio två konserter på Godsmagasinet i Ljungby för kommunens 260 femåringar.
Gunhild Carling kastar sig mellan ytterligheterna, Från världens stora scener till konserter för barn och över allt sprider hon enorm energi och glädje.

21-åriga Elin åtalas efter flygaktionen

21-åriga Elin Erssons aktion på Landvetter, där hon försökte stoppa en utvisning, fick stor internationell uppmärksamhet. Nu åtalas hon för brott mot luftfartslagen.

Nattjobbande politiker får "längre" möten: "Jag har ett jättedilemma"

Smålänningens granskning av politikerarvoden fortsätter. I denna del berättar vi om en politiker som begärt ut ersättning för många fler timmar än vad mötena varat, och vad orsaken till det är.
– Jag har ett jättedilemma. Ingen vill jobba från 3.00 till 7.30 för att jag ska kunna gå hem och sova, berättar den M-politikern.

Glädje för fiberförening - lång väntan över

Glädjen är stor hos fiberföreningen i Hamneda och Nöttja efter länsstyrelsens beslut om statsbidrag på 19,8 miljoner kronor till utbyggnad av bredband.
– Det var på tiden. Vi har jobbat med detta i två och ett halvt år nu, säger Kjell Skoog

Två halvlekar med tre missar

Var det väderförhållandet som låg bakom Ronnie Hellströms målvaktstabbe VM 1970 i Mexiko?
Svaret på den frågan blandat med andra gamla minnen bjöds Grand-publiken på i torsdags kväll under 2x45 minuter.

Trojas damer i hemmapremiär

Efter två matcher på resande fot är det dags för hemmapremiär för Trojas damer på lördag då Trollhättan gästar Ljungby Arena.

Johanson Design bygger till

Möbelföretaget Johanson Design kommer snart att bygga till på Ulvaryds industriområde i Markaryd. Det handlar om en större lagerbyggnad.
Artikel 2 av 9
Troja vill tillbaka till vinnarspåret
Tillbaka till startsidan