Sölve Rydells talkshower "Skrönor och skratt från den lilla stadens historier" är unika eftersom det vid samtliga tillfällen - hittills fem - varit slutsålt på Grand. Showerna bygger på att Sölve samtalar med intressanta personer som kan berätta om sitt liv och Ljungby.

Vi är nu inne på tredje rundan av dessa scensamtal och den här gången är det Åsa Prytz, Bengt-Göran Söderlind och Eskil Erlandsson som är gäster med Olle Bolmelind som bistickare.

Slutsålt

Annons

Förra lördagen var det slutsålt när de framträdde, och nu får de som missade biljetter då en ny chans den 25 mars. Någon ytterligare föreställning kommer det däremot inte att bli.

– Publiktrycket var mycket större än för bara en föreställning. Sällan har jag och vi och Ica Maxi blivit så nerringda som när biljetterna tog slut. Men nu har vi tagit beslut om en extraföreställning, säger Sölve Rydell.

– Det blir så klart en helt ny föreställning på den gamlas grund, nya skratt och skrönor blandas med de gamla, vi är en månad äldre och har ännu mer att berätta av det vi glömde eller inte hann med då.

"Ett litet konstverk"

Precis som vid förra tillfället visas Carl-Magnus Gripenheds nya film "Scener ur det förflutna" som ett förspel.

– Den är ett litet konstverk, som både berättar om den lilla staden och låter staden berätta om sig själv, alltså se tillbaka på sig själv och hur den såg ut förr i skugglika bilder. Det är väldigt fint gjort.

Förköpsbiljetterna släpps på Ica Maxi i Ljungby på onsdagen