Smålänningen

Annons

Familjeföretag vill skapa något nytt

Familjeföretag vill skapa något nytt

Familjen Haraba har öppnat matvagnen Harabas Falafel på torget i Älmhult. De hoppas på att bidra med ny och god mat för sina kunder.
– Vi vill skapa något nytt för dem och att det ska smaka gott, säger Issam Haraba.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Åkattraktion intill Ikea

Redan nu på lördag eller någon gång i nästa vecka, tas en ny åkattraktion i bruk på Älmhults handelsplats intill Ikea. Barn och gamla inbjuds att åka på plastring med halt underlag alldeles gratis.

Fullt upp för brunnsborrare i värmeböljan

Det ihållande regnet på onsdagen var ett välkommet inslag efter den senaste tidens torka. Men för att grundvattennivån ska påverkas krävs betydligt mer.
En som har fullt upp den här sommaren är brunnsborrare Staffan Johansson.

Dagliga omprioriteringar men inga brutna semestrar

Situationen med antalet anställda sjuksköterskor under sommaren är fortsatt oförändrad. I Ljungby kommun sker dagliga omprioriteringar i verksamheten kring vad som behöver göras och vad som kan vänta till senare. Ingen anställd har behövt avbryta sin semester.

Ljungbytjej till musikal i Växjö

Efter utbildning och jobb på olika scener kommer Ljungbybördiga Elin Månsson att vara med i musikal närmare hemmaplan än tidigare när musikalen Rent sätts upp i Växjö.

Anställd på Region Kronoberg läste journaler på jobbet

Den person som under sitt arbete inom Region Kronoberg olovligt läst patientjournaler har nu fått 15 000 kronor i dagsböter.

Hon blir ny toppchef i Älmhult

Charlotte Nygren Bonnier har utsetts till ny socialchef i Älmhult. Hon ser fram emot sitt nya jobb och säger att kommunen känns intressant och att människorna är trevliga.

Paret spolade bort regnet med sin energi

Så var det dags för sista sommarkvällen i Ljungby hembygdspark. Denna sista sommarkväll avslutades med samma musikartister som den började med - Paret, med energifyllda Tina Runesson och Fredrik Jernberg.

Stand up-kväll lockade många till parken

Regnet föll över Markaryd, men publiken satt under tak och myste då fyra stand up-komiker på onsdagen underhöll i hembygdsparken.
Artikel 2 av 9
Åkattraktion intill Ikea
Tillbaka till startsidan