Ljungby SS hade i helgen nio simmare och två tränare på Vårsimiadens final i Jönköping. Det var en väldigt lyckad tävling för simmarnas del. Det simmades hem flera supersnabba tider, personliga rekord och medaljer.

Levente Nagy simmade hem tre brons i grenarna 200 medley, 100 frisim och 100 fjäril. Allra mest imponerade var 100 fjäril där han slog personligt rekord med flera sekunder. Han var även med i laget som simmade hem ett brons.

Aidan Sagadin gick det också väldigt bra för, han tog guld på 200 frisim som var en riktig rysare ända in i mål och brons på 100 frisim. Även Aidan simmade i bronslaget.

Boglarka Kovacs simmade även hon hem en medalj och detta i favoritgrenen 100 bröstsim.

Vincent Staberg och William Bogren Karlsson simmade i bronslaget med, redan nämnda, Levente och Aidan. Det var i 4x100 frisim, laget simmade kanonbra och samtliga gjorde riktigt fina insatser.

Med oss hade vi även Evelin Szilveszter, Albin Karlsson, Julia Gamberg och Maria Davidsson. Alla simmade bättre än vad de gjorde på kvaltävlingen. Det var riktigt skoj att se hur alla verkligen gav allt på denna tävlingen.

Det gjordes väldigt fina framsteg framförallt på de lite längre distanserna som kan vara svåra att veta hur man ska lägga upp. Tränare Benjamin och Amanda är nöjda med helgen.

Medaljörerna från tävlingen: Boglarka, Levente, Aidan, Vincent, William.
Foto: Privat