Personen som pekas ut för misshandeln uppges vara hemmahörande i Växjö och de två anmälningarna om filmen har inkommit från andra delar av Sverige.

– Vi tog emot anmälningarna i lördags kväll. Vi har ännu inte gått igenom filmen, säger Robert Loeffel, presstalesperson för polisen i Kronobergs län.

Det finns flera svårigheter för polisen i utredningsarbetet. Polisen vet inte vem personen är som har blivit misshandlad och inte heller var misshandeln har ägt rum.

Robert Loeffel, presstalesperson vid Kronobergspolisen.
Foto: Hans Runesson

– Där hoppas vi på att kunna få hjälp om det finns personer som vet vem det är som är drabbad och var misshandeln kan ha inträffat. Det viktigt att det är väsentliga uppgifter och inte bara att det är någon som tror något, säger Robert Loeffel.

I ett inledande skede har en anmälan om misshandel upprättats, men polisen behöver analysera filmen mer inte de vet hur de kan gå vidare i ärendet.

– Det är alltid svårt när det gäller händelser på internet och på sociala medier. Det som påstås stämmer inte alltid. Det kan även vara någon som påstår sig vara en annan person, säger Robert Loeffel.