– Det är en liten chansning, men vi tror att det ska gå vägen med två nya tränare plus att det återkommer några spelare som fått tillbaka suget efter vårt uppehåll, säger Jonas Persson, ordförande i Hallaryds IF.

Hallaryd höll igång ett B-lag den gångna säsongen tillsammans med spelare från Delary/Pjätteryd och de huserade i Älmhult B-serien.

– Intresset för att spela var ganska lågt, men vi hoppas det ökar igen bland spelarna då vi drar igång ett A-lag, fortsätter Jonas Persson.

Annons

Hallaryd gör det dessutom med två nya tränare i Aleksander Blagojevic, som närmast kommer från Delary/Pjätteryd, samt Anders Eliasson.

– Två killar som känner för klubben och som vi hoppas ska få fart på A-laget igen. Som tidigare blir det träning en gång i veckan samt en match, upplyser Jonas.

Och intresset för att spela i Hallaryd verkar större än de senaste säsongerna.

– Vi har kört två inomhusträningar och på dessa har det varit 17 man, vilket är positivt. Jag tror vi kan komma upp i 25 spelare och det krävs för att dra runt ett A-lag. Det ser ljust ut.

Kommer det att hända något under frimånaden?

– Vi behöver ytterligare några spelare så är det några som är sugna på att spela för Hallaryd är det bara att höra av sig, summerar Jonas Persson.