Smålänningen

Annons

Historisk dubbel i Elmeloppet

Historisk dubbel i Elmeloppet

Elmhult sport club inte bara arrangerade Elmeloppet för första gången, utan klubbens löpare var också snabbast på milen.
– Fantastiskt roligt, säger Niklas Hansson, som vann herrklassen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Ja till aktivering av "porrfilter"

I snart ett år har diskussionen om införande av ett "porrfilter" på Ljungby kommuns elevdatorer diskuterats i olika kommunala sammanhang i Ljungby efter en socialdemokratisk motion. Nu får fullmäktige den på sitt bord igen, sedan kommunstyrelsen på tisdagen sa ja till motionen.

Hur kan politikerna vägra svara på frågor?

Dubbelseger för Ljungby VBK

Under söndagen anordnade Ljungby Volleybollklubb en turnering i åldersklassen U-16/17 i Sunnerbohallen där åtta lag kom till start och det hela slutade med stor succé för värdklubben.

Han vill att dottern ska få lunch på förskolan – kommunen säger nej

En familj i Markaryd är kritisk till att deras dotter, som äter för lite, inte kan få möjlighet att stanna kvar på sin förskola och äta lunch med de andra barnen. Dottern skulle kunna få bättre aptit då hon ser de andra barnen äta, hoppas familjen. Men Markaryds kommun har en annan åsikt.

Diesel stals ur lastbilar


Stöld av trasig utrustning


"Den häftigaste positionen i idrottsvärlden"

Småland sticker ut i viltolyckor: ”Djuren bryr sig inte om klockan"

Oktober och november är de månader på året då det sker flest viltolyckor. Fler än 62 000 förare per år är inblandade i viltolyckor på svenska vägar och olyckorna har blivit fler under de senaste åren.
Artikel 2 av 9
Ja till aktivering av "porrfilter"
Tillbaka till startsidan