Amanda hittade passionen i Ljungby iK

Amanda hittade passionen i Ljungby iK

Hon tappade glädjen med innebandyn men har fått en rejäl nytändning i Ljungby iK.
22-åriga Amanda Roslund har hittat tillbaka till passionen för idrotten och har siktet inställt på att ta sig till toppen.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Hyresvärden ville ha skadestånd - fick betala istället

Hyresvärden i Ljungby kommun ville ha över 60 000 kronor i skadestånd från ett par hyresgäster. I stället slutar det med att han får betala hyresgästernas rättegångskostnader, på 60 000 kronor.

Nyöppnad tatueringsverkstad i Älmhult

Det står Okhult tatuering på skyltfönstret på Norra Torggatan 9 i Älmhult. Och det är där innanför som nu Olle Sundling kommer att hålla till.

Pojke misshandlad och hotad i skolan

Två pojkar i 14-årsåldern har anmälts för misshandel och olaga hot mot en pojke i samma ålder på en skola i Markaryds kommun.

Nu tas ”Äntligen hemma” bort från tablån

Efter att Martin Timell anklagats för flera fall av sexuella trakasserier mot kvinnliga medarbetare, homofobi och sexism så väljer nu TV4 att plocka bort samtliga program där profilen medverkar ut ur tablån. Det rapporterar TT.

Polisens gåta: Vem har dumpat 72 säckar med bröd på E4:an?

10.57 på fredagen ringer ett företag till polisen med en lite ovanlig anmälan.
— Ja, de säger att det ligger en massa bröd vid Hörle rastplats. 72 säckar av bröd som ser ut som tortilla, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson vid region öst.
- Jag har aldrig sett något liknande, säger Ann-Christin Wester på Trafikverket Värnamo.

Slutspurt inför premiären

Det är bara några dagar kvar till premiären på Guldstaden på Grand i Ljungby. Av repetitionsarbetet återstår nu bara finslipningen.
Ida Linnér kom tidigt in i arbetet med produktionen, eftersom hon är Guldstadens koreograf.

Liftande katt brände sönder tassarna

Ett jaktlag fick ett ovanligt besök när en liten katt kom och hälsade på mitt ute i skogen där laget satt och fikade. Dess värre upptäcktes att katten hade brännskador på tassarna och laget kontaktade Smålandskatten.

Hjortarna går barksärk i Ingvars skog: ”En bjässe till tjur”

Kronhjortar har förstört Ingvar Karlssons granskog i Flattinge. Djuren har barkat över tusen granar och sänkt värdet med 100 000-tals kronor. Ändå fick han nej till skyddsjakt. Skogsägaren är förtvivlad.
Artikel 2 av 9
Hyresvärden ville ha skadestånd - fick betala istället
Tillbaka till startsidan