Bland annat skriver Expressens Thomas Wilbacher att ”det som utspelade sig utanför Ljungby Arena är en av de största skandalerna inom svensk idrott under 2017. Nu måste de ansvariga ställas till svars, för det får aldrig hända igen”.

Annons

Mikael Mjörnberg på Hockeysverige.se skriver att det som skedde i Ljungby Arena framstår mer och mer som ett fullständigt haveri.

”Troja-Ljungby vill inte ha stökiga individer på sina hemmamatcher, men lyckades kommunicera det som att det gäller speciella klädkoder i Ljungby Arena. Föreningen drog ner byxorna (förmodligen inte svarta) på sig själv inför öppen ridå”.

Trojas ordförande har gjort bort sig skriver Mr, Madhawk på Expressen. Det är inte första gången som fans till en klubb, och klubbledning inte kommer överens. Och det är Troja som bestämmer vilka som får komma in i arenan och inte, vad man än tycker om det.

Under lördagens match i SHL mellan Växjö Lakers och Örebro HK i Vida Arena hängde båda lagens supportrar upp banderoller för att stötta Ultras Ljungby. Modos supportrar gjorde likadant i hemmamatchen mot Västervik.