Smålänningen

Annons

Kommunen lägger ned onödigt arbete

Kommunen lägger ned onödigt arbete


Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Flera gripna för narkotikabruk i Markaryd

Polisen gjorde en riktad insats mot besökarna på Markaryds marknad i helgen. Flera personer misstänks nu för narkotikabrott.

Till mitt hjärtas stora lag

Öppet brev från Jens Magnusson, klubbdirektör i IFK Norrköping, gällande Ljungby IF:s serieseger i division 4 Sydvästra och återkomst till division 3.

Alliansen tar ansvar idag och i framtiden

Sunnerbo föll i premiären

I helgen började de lokala bowlinglagen sina säsonger i de olika serierna. För Sunnerbo BK, som lirar i div 2 Östra Götaland, blev det förlust på hemmaplan.

Världens barn har flera aktiviteter på gång

Förra året samlade Världens barn i Ljungby in 249 842 kronor – i år hoppas de på betydligt mer.
Under hösten sker flera aktiviteter i Ljungby.

Thomas Grönberg från Oskarshamn och Mikael Johansson från Älmhult blev klasstvåa i rallytävlingen TV-svängen och de Sydsvenska Mästarna säkrade klassvinsten i SSRC. Mattis Olsson från Lessebo och Marcus Sund från Älmhult blev tvåa i rallyt och tvåa i SSRC totalt.

Säkerhet i kommunhuset diskuteras

Efter att anställda på Markaryds kommun hotats så har säkerheten setts över och skärpts i kommunhuset. Men alla anser inte att det har gjorts tillräckligt när det gäller säkerheten, vilket är ett påstående som kommunen tillbakavisar.

Karolina Ramqvist skriver med besatthet om Björnkvinnans öde

I sin nya bok, en korsning mellan roman och essä, tar Karolina Ramqvist ut svängarna i en ambitiöst hållen berättelse om en kvinna som levde på 1500-talet. Den är spontan, vacker och fängslande.
Artikel 2 av 9
Flera gripna för narkotikabruk i Markaryd
Tillbaka till startsidan