24-åringen har under sin säsongslånga utlåning från Bologna till Amiens varit given i det franska laget. Nu har Amiens köpt loss högerbacken. Det berättar Emil Krafth för Fotbollskanalen.

– Ja, det stämmer, De har utnyttjat sin option för att köpa mig. Sen får vi se vad som händer. Jag vill hitta på något nytt, det sade jag också när de lånade in mig – att jag förmodligen skulle göra ett år där och sedan dra vidare. Vi får se vad som händer framåt. Men de har utnyttjat optionen.

Amiens plan är därmed att köpa loss honom för att kunna sälja och tjäna pengar på en övergång.

– Ja, så är det lite. Det är det som har varit tanken hela tiden. När jag skrev på sade de att jag skulle vara där ett år, och att om jag skulle göra det bra skulle de förmodligen köpa loss mig och sälja mig direkt. Det är för att de ska få lite pengar. Jag hoppas att vi kan hitta en bra lösning.

Men var han hamnar är oklart.

– Jag har ingen aning, faktiskt. Jag har inte hört något än, och vill inte höra nu när jag är med landslaget heller. Vi tar det efter semestern. Jag är öppen för det mesta, sedan får vi se vad det blir, säger Emil Krafth till Fotbollskanalen.

Annons