Annons

Krångligt för Troja mot Kringlorna?

Krångligt för Troja mot Kringlorna?

IF Troja-Ljungby har fått slicka såren över helgen efter fredagens 2–5-förlust borta mot Björklöven.
I kväll vankas det en ny bortamatch mot Södertälje SK, där viktiga poäng står på spel. Det kan bli krångligt för Troja som saknar anfallsduon David Rundqvist och Sebastian Benker som båda är sjuka.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Prisbelönat projekt återinvigs

I april förra året stängde församlingshemmet vid Ljungby kyrka för en omfattande renovering. På söndag återinvigs det, och nu finns allt under samma tak. Olika verksamheter har flyttat in efter hand, men nu är allt klart. På söndagen kan besökare titta på lokalerna. Personal finns på plats för att visa.

”Skillnaden alldeles för stor”

I tisdags skickade sex klubbar i Hockeyallsvenskan ett brev till Svenska Hockeyligan och Svenska Ishockeyförbundet där de vill ha en rättvisare fördelning av tv-pengarna.
Upproret har väckt känslor i landet.

Får vänta på skejtpark

Det kommer att byggas en skejtpark i Ljungby nästa år, men var är fortfarande oklart.

Ljungby testar nya ölsorter

Ljungbyborna har visat att de har bra smak för öl.
Därför har Tre Torn - Bryggeriet inlett ett samarbete med Gotlands Bryggeri som innebär möjlighet att testa helt ny och exklusiva sorter.

Politiker grillades av publiken

Vindkraft, landsbygdens utveckling och befolkningsvisionen blev alla heta frågor när Ljungby Business Arena ordnade politikerutfrågning med Marcus Oscarsson som moderator.

MP kritisk mot buffert

Miljöpartiet i Markaryd kritiserar Allianspartiernas budgetförslag. Centrala Ledningsgruppen får mycket pengar till sitt förfogande, menar partiet.

Trojas damer vill studsa tillbaka

I sjunde omgången av Damettan Södra fick Trojas damer vidkännas säsongens första förlust efter 1–4 borta mot danska Hvidovre.
Nu vill de rödvita studsa tillbaka då de på fredagskvällen tar emot Linköping 2 i Ljungby Arena.

Så här blir nya lekplatsen

Så här ska den se ut, den nya lekplatsen i Brunnsparken. Till sommaren står den klar, och kommunen hoppas att det finns någon som är intresserad av att driva kiosk i närheten.
Artikel 2 av 9
Prisbelönat projekt återinvigs
Tillbaka till startsidan