Ljungby IF, som slutade fyra i div 4 Västra den gångna säsongen, fortsätter att se om sitt hus till 2019.

Nye tränaren Samir Hodzic, som närmast kommer från Kånna, kan räkna in tre spelare till truppen.

Filip "Bullen" Ekholm (tidigare Gustavsson) är tillbaka igen i den blåvita dressen efter att ha varit på utflykt till både Räppe och Grimslöv.

– En pålitlig försvarsspelare som aldrig gör en dålig match. En snabb, starkt och passningssäker spelare med mycket rutin, säger sportgruppen i ett pressmeddelande.

Vidare har LIF även förlängt kontrakten med Filip Järlid och Erik Karlsson till 2019. Sportgruppen skriver följande om duon i pressmeddelandet.

– Filip har en fantastisk vänsterfot och bra snabbhet. Han har dragits med skador under de senaste åren, men under 2018 har det blivit bättre och han har i sina inhopp i A-laget visat att han har en talang som med lite ytterligare finputsning är en tillgång för klubben.

– Erik kom in i A-truppen 2018 är nu klar även för 2019. Erik är en trygg person som med ett enkelt och stabilt spel och sin fysiska styrka är svår att möta.

Ljungbys herrar har även gjort klart med träningsmatcherna under våren. De spelas enligt följande: 23/2 Hvetlanda (h), 2/3 Åryd (h), 9/3 Habo (h), 13/3 Markaryd (b), 23/3 Leikin (h), 30/3 Osby (b), 6/4 Hovmantorp (b).