Föreningen bildades förra året och gjorde en stabil inledningssäsong. Första värvningen inför nästa säsong blev klar i april, då Ida Johansson presenterades. Ida är en 24-årig vinnarlysten back från Ljungby IB.

Ända sedan dess har ytterligare sju spelare säkrats inför kommande säsong. Senaste värvningen är 25-åriga Karin Trinh, som tidigare spelat i Ljungby IB och Hovshaga AIF.

Karin Trinh är en spelare som är flexibel i sin roll. Hon kan spela som både back och center tack vare sin passningsskicklighet. Karin kommer att ha nummer 10 på tröjan under kommande säsong.

Tidigare i år gjorde klubben även klart med en ny förstatränare, Ola Annér, som tidigare ansvarade för Smålandslaget i innebandy.

– Vi är nöjda med den trupp vi har just nu. Kommer det in fler hade det varit jättebra, men vi utgår ifrån de förutsättningar vi har och försöker göra det bästa av situationen, säger han.

Han ser fram emot den kommande säsongen med spänning.

– Det känns jätteinspirerande. Truppen känns väldigt intressant i sin helhet och det känns som om vi har gjort helt rätt värvningar, säger Ola Annér.