Annons

Mia är körledaren som sprudlar av energi

Mia är körledaren som sprudlar av energi

Hon övar tre körer, har tre pianoelever, spelar i Älmhults kyrka. Hon är ett sprudlande energiknippe. Hon heter Mia Andersson och är nominerad till tävlingen Med hjärtat på rätta stället

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Bristande underhåll av Hamneda gästgiveri

Trots att Hamneda gamla gästgiveri är byggnadsminne har Ljungby kommun, som äger byggnaden sedan 2005, låtit den förfalla. Nu överväger Länsstyrelsen i Kronoberg ett föreläggande mot kommunen.

"Fel att öka kostnaderna"- ökade arvoden till politiker kritiseras av (L)

Nu ökar kostnaderna för politiken med cirka 800 000 kronor.
Liberalerna tycker det är nog med de 8 miljoner kronor som politikerna redan tjänar.
– Når det gäller politikerna själva verkar det inte finnas några gränser, säger Bo Bergsjö.

Nya biogasmacken öppnad i Ljungby

De allra första gasbilarna har tankats i Ljungby. Smålänningen var med när biogasmacken smygöppnade under tisdagen. Parkförvaltningen blev kund nummer ett.

Nya pengar till skolan

Nya statliga stödpengar räknar Markaryds kommun med att få till sina skolor och förskolor. Bland annat ska pengarna användas till språkträning och till att förstärka de nyanländas lärande.

Kräver kommunen på 14 miljoner

Ljungby kommun har inte följt reglerna i sin egen upphandling, och detta har kostat Hamneda Grus & Åkeri AB mångmiljonbelopp. Ny kräver bolaget skadestånd.

Ola kan ha Ljungbys bästa balkongutsikt

I serien Hemma hos har ni tidigare fått kika in i villor med olika inredningsstilar, från skrotprylar till 50-tal och nydesignat.
Nu har det blivit dags att hälsa på hemma hos Ola Hansson. Han som flyttade från villa till nybyggd etagelägenhet mitt i centrala Ljungby.

Sent avgörande i cupderbyt

Mötet i den tredje omgången i Hyundai Cup mellan Älmhults IF och Markaryds IF slutade med en liten skräll, då det blev gästerna som segrade efter 0–1 (0–0) på Älmevallen.

Roslund tillbaka i Troja

IF Troja-Ljungbys lagbygge börjar sakta men säkert att ta form. Det senaste tillskottet är anfallaren och Trojaprodukten Mikael Roslund, som närmast kommer från Sävsjöklubben HA74 . Det är också klart att två spelare lämnar föreningen.
Artikel 2 av 9
Bristande underhåll av Hamneda gästgiveri
Tillbaka till startsidan