Smålänningen

Annons

Mixed photos by Karlssons gav mersmak för fotografering

Mixed photos by Karlssons gav mersmak för fotografering

En bild kan säga hur mycket som helst, fångas på olika sätt och framför allt betyda många olika saker för den som ser den. När fotografen är med och förklarar hur tankarna gått får bilden en ytterligare dimension.
– Det jag velat göra är att inspirera till att experimentera och lära mer, säger Anette Fahlberg på Karlssons dagverksamhet, som lärt ut både teori och praktik inom fotografins värld.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Inbrott och skadegörelse på bilar

Under helgen har det varit flera inbrott och skadegörelse på bilar i Markaryd.

Chattfunktion på 1177 får vänta

Det finns i dag inte möjlighet för Region Kronoberg att införa en chattfunktion på 1177 vårdguiden. Det slår en utredning fast.

Stänger företagscenter

Företagscenter i Markaryd stänger i oktober. Dessutom kommer brevbärarkontoret att ersättas av en brevbärardepå.

Vi livesänder Älmhult-Markaryd

Älmhults IF fyller 100 år och på lördag firar klubben det med ett stort arrangemang då Markaryds IF kommer på besök till Älmevallen. Smålänningen är på plats och livesänder division 3-derbyt.

Värmen återvänder i helgen

Söndagen bjöd på höstens första oväder och veckan fortsätter i regnet och ruskets tecken. Men i helgen blir det sol och värme upp emot 20 grader.

Positiv trend för Sunnerboklassikern

Antalet deltagare i de lokala löpartävlingarna har under de senaste åren minskat år för år, vilket till slut blev en bidragande orsak till att Sunnerboloppet las ner. Men efter en kraftsamling verkar de lokala klubbarna nu vänt trenden, och samtliga lopp visar på ökningar.

75 löpare klarade Sunnerboklassikern

I söndags avgjordes nyinstiftade löpartävlingen Elmeloppet i Älmhult och det var dessutom den sista deltävlingen ingående i Sunnerboklassikern.

Markarydsryttare tävlade vidare

Den 5 oktober är det dags för den tredje och sista omgången i ponnyallsvenskan –och den hålls i Markaryd.
– I totalen ligger Värnamo och Markaryd på 13 poäng och Älmhult och Växjö på 12 poäng så allt kan hända och vem som helst kan vinna, berättar Helene Romberg.
Artikel 2 av 9
Inbrott och skadegörelse på bilar
Tillbaka till startsidan