Den här säsongen kommer sportreportern, Sara Fridholm, lägga extra fokus på den lokala fotbollen. Hon har själv spelat fotboll i många år och ser fram emot att få följa lagen från start till mål.

– Det ska bli jätteroligt och speciellt den här säsongen när det är så många derbyn. Division 4 ska bli superkul att följa likadant damernas division 2-serie plus att Älmhults herrar får möta Osby, det kan bli hett, säger hon.

Till den här säsongen kommer vi göra nedslag i alla divisioner men vi vill också att lokala fotbollsprofiler ska få synas oavsett vilken division man spelar i. Därför kommer vi att ha reportage med olika profiler under säsongen.

Alla människor har sin historia att berätta.

– Det ska bli jättekul att få göra reportage av olika fotbollsprofiler. Det finns så många spelare, ledare och eldsjälar som man kan skriva om och som kanske inte får synas så ofta, men som vi nu kan lyfta fram.

Det kan exempelvis vara en spelare som har gjort många mål, en målvakt som har hållit nollan, den där lagspelaren som alltid peppar sina medspelare eller kämpen som har kommit tillbaka efter en lång skada.

Men det kan också vara den ideella kämpen runt ett lag som alltid ger 100 procent för sin förening.

Vi behöver hjälp av er med tips på profiler som vi kan skriva om.

Mejla till sporten@smalanningen.se eller ring 0372-692 17 om vem du vill att vi ska skriva om.

Annons

Sara Fridholm.
Foto: Hannah Lundqvist