På Guddarps IF:s årsmöte avgick Per Hovelius som ordförande efter flera framgångsrika år.

– Det är dags för familjen hemma att få mer tid då den också ska utökas. Det är med andra ord en bra och lämplig tid att efter sex år som ordförande nu lämna mitt uppdrag i styrelsen, säger Per Hovelius i ett pressmeddelande.

Henrik Johansson, som har varit vice ordförande, valdes till ny ordförande i klubben.

– Jag är stolt och tacksam över att få förtroendet att nu tillsammans med övriga i styrelsen få leda föreningen framöver. Känner mig redo efter att tillsammans med Per och övriga i föreningen har nått en ny nivå där möjligheterna är stora för framtiden. Vi står starkare än någonsin och jag hoppas att vi kan förvalta detta arv väl, säger Henrik Johansson.

Som vice ordförande tar Peter Andersson över. Han har tidigare haft styrelseuppdrag i Lagan IBK och har hjälpt till i Guddarp i många år.

Medlemsantalet var 249 stycken och föreningen har haft fyra lag aktiva under det gångna året. Knattar, Guddarp United bestående av funktionsnedsatta, b-lag samt a-lag.

I derbyt mot Ljungby IF sattes nytt publikrekord, 770 personer, på Kämpevallen. Ett snitt på 214 åskådare gjorde Guddarp till näst bästa laget i kommunen. Ekonomiskt har säsongen varit den bästa genom tiderna och derbyna förstärkte den ekonomiska plattform som föreningen har.

Annons

Den nya sportgruppen hoppas kunna presentera de första nyförvärven när frimånaden drar igång.
Foto: Guddarps IF

Den nya sportgruppen bestående av Christoffer Johansson, Niclas Pedersen, Jarl Magnusson, Daniel Nilsson och Kent Jonsson har kommit långt i arbetet med att formera nästa års trupp. Tanken är att kunna presentera de första nyförvärven då frimånaden drar igång den 15 November.

Styrelsen i Guddarps IF

Henrik Johansson blir ny ordförande och som vice ordförande valdes Peter Andersson.

Omva..

Styrelsen i Guddarps IF

Henrik Johansson blir ny ordförande och som vice ordförande valdes Peter Andersson.

Omval av sekreterare Liselott Johansson. Som styrelsesuppleanter omvaldes Niclas Pedersen samt Annica Svensson. Ny som styrelsesuppleant är Anna Davidsson. En utökning med en person.

Kvar sedan tidigare i styrelsen är kassören Roland Johansson och vice sekreteraren Inge Kristiansson.

Valberedningen består fortsatt av Bo Andersson, Allan Johansson och Jan Petersson.

Till revisorer valdes Kent Salomonsson och Bo Svensson.